Lalaplants

Så packar vi dina växter

Efter beställning

När man hittat fina växter så vill man självklart få hem dom så snabbt som möjligt. Så fort du har lagt en beställning sätter vi igång med att packa din order och skickar den vanligtvis samma eller nästkommande arbetsdag. I vissa fall avvaktar vi med att skicka ditt paket för att undvika att det ligger i en postterminal över helgen.

Så packar vi din order

Vi försöker alltid använda miljövänliga val när vi packar din order och jobbar med ledande utvecklare av kartonger och förpackningsmaterial.

Vi använder flera lager av skyddsmaterial för varje växt du beställer för att skydda den både från kyla under de kallare månaderna men även från stötar i leveransen.

Så fungerar leveransen

Vi samarbetar med DHL och Airmee för att ge dig så många olika fraktalternativ som möjligt och oavsett var i Sverige du bor kostar frakten alltid densamma. Om du beställer för mer än 599 kr så erbjuder vi kostnadsfri frakt. Se pristabellen nedan:

PRISTABELL FRAKT

Ordrar under 599kr:

DHL Ombud: 69kr

Airmee hemleverans vardagar (17-22): 69kr

Ordrar från 599kr:

DHL Ombud: gratis

Airmee hemleverans vardagar (17-22): 69kr

Försenad leverans eller skadade varor?

Ibland händer det att en leverans är försenad eller att dina varor kommer fram skadade. Oroa dig inte, vi har en 30 dagars garanti på alla växter som självklart gäller om något skulle hända i leveransen. Det enda du behöver göra är att maila oss på support@lala-plants.com och berätta vad som har hänt tillsammans med bild på varorna så löser vi det!

Outhämtade paket

Om du inte hämtar ut eller tar emot dina växter går det i retur till oss. Om ditt paket går i retur till oss makulerar vi ordern och debiterar dig för växter samt för leveransen.

Fri frakt över 599kr

Vi erbjuder fri frakt över 599kr med Airmee och DHL som alternativ