Lalaplants

Lalaplants är en växtbutik på nätet. Vi gör det enkelt och roligt att få hem växter av hög kvalitet till schyssta priser.

Lalaplants föddes ur frustrationen över hur svårt det är att få hem högkvalitativa växter till bra priser. Varför ska man behöva gå i butiker och jaga personal för att hitta en växt som passar dig och ditt hem? För att sedan släpa hem dina växter eller spendera onödig tid i bilen… 

Kan man inte istället beställa hem växter som levereras på ett tryggt sätt utan att tumma på kvalitén? Ur detta föddes Lalaplants – ett ställe där människor kan få hjälp att hitta, få hem och ta hand om växter.

Lalaplants

Lalaplants gör växter enkelt
Lalaplants är en växtbutik som hjälper dig hitta, få hem och ta hand om dina växter. Vi finns där för dig om du har frågor om vilken växt som passar dig och dina förutsättningar bäst. Vi hjälper dig att få hem dina växter via betrodda transportleverantörer och erbjuder en 30 dagars garanti på ditt köp som gör att du kan känna dig trygg med att växterna alltid kommer fram i perfekt skick.

När du har fått hem dina växter börjar det roliga! Vi hjälper dig med skötselråd, tips och tricks om hur du kan ta hand om dina gröna vänner på bästa sätt och skapa ett mer levande hem och miljö.

Fri frakt över 599kr

Vi erbjuder fri frakt över 599kr med Airmee och DHL som alternativ