Kontakta oss

Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna samt hur du kan kontakta oss

FAQ

Växter

Olika växer har olika behov. Vissa behöver mer sol, mindre vatten eller en mosspåle för att växa sig stor. På varje produktsida hittar du enkelt tips och råd hur växten ska tas om hand. Om du behöver mer hjälp eller har en specifik fråga kan du alltid mejla oss på support@lala-plants.com. 

Slokar bladen? Är jorden blöt snarare än fuktig? Står växten i ett fönster i västläge? Skicka en bild och berätta för oss vad det är som verkar fel med din växt så lovar vi att ge enkla instruktioner på hur din växt ska bli glad igen. Hör av dig till support@lala-plants.com.

Spåra din order

Så fort du har gjort din beställning börjar vi sätta ihop din leverans för att skicka varorna till dig. Vi informerar dig när dina växter har lämnat vårt lager och beroende på leverantör så får du dina växter inom 1-4 arbetsdagar.

Airmee hemleverans
Stockholm: 1-2 arbetsdagar
Resten av Sverige: 2-3 arbetsdagar

DHL Ombud
1-4 arbetsdagar beroende på leveransort

Det får du! Du hinner ändra eller avbryta din order innan vi har packat den och leverans är bokad. Observera att när din order har lämnat vårt lager så kan vi inte avbryta den. Mejla vår support snabbt som attan så hjälper vi dig: support@lala-plants.com.

I det fall att dina varor eller växter inte kommer fram i ett bra skick så behöver du inte oroa dig. Vi har 0 dagars garanti på att våra växer ska komma fram i toppskick. Maila bara ordernummer och bilder till oss på support@lala-plants.com, så hjälper vi dig vidare.

Frakt och leverans

Vi siktar alltid på att du ska få hem dina växter så snabbt som möjligt. Det tar oftast mellan 1-4 arbetsdagar och våra transportleverantörer skickar avisering via sms till dig så fort ditt paket har lämnat vårt lager.

Vi försöker alltid använda miljövänliga val när vi packar din order och jobbar med ledande utvecklare av kartonger och förpackningsmaterial.

Vi använder flera lager av skyddsmaterial för varje växt du beställer för att skydda den både från kyla under de kallare månaderna men även från stötar i leveransen. Alla dina växter och varor packas sedan ner försiktigt och med kärlek för att minimera eventuella skador under leveransen

Är det kallt ute så får dina växter alltid extra värme i form av ett heatpack. Vi använder heatpacks av högsta kvalitet utan konstiga ingredienser som kan återvinnas som hushållsavfall.

Om stormen Sally drar in eller om det är en ruggig snöstorm väntar vi ibland med att skicka dina växter för att säkerställa att dina växter inte fastnar i en snöstorm eller blir taget av vättarna. Om vi håller på din order så meddelar vi dig så att du inte är orolig i onödan!

Kontakta oss

Har du fortfarande frågor eller funderingar? Kontakta oss nedan så svarar vi inom 1-2 arbetsdagar.

Fri frakt över 599kr

Vi erbjuder fri frakt över 599kr med Airmee och DHL som alternativ